Ny familjeklass för nästa generation

Ett av de mest uppskattade inslagen under premiären av Arena Run var vårt knattelopp. Därför tar vi i år ytterligare ett steg genom att skapa en helt ny familjeklass där du kan springa tillsammans med ditt barn inne på den riktiga hinderbanan.

– Att träna med familjen är det bästa jag vet och att kunna aktivera barnen på det här roliga sättet känns toppen, säger Michaela Fröstad, som inte bara är en av arrangörerna bakom Arena Run utan också den som designat banan.

I familjeklassen springer du som vuxen tillsammans med ditt barn på mellan 6 och 15 år en kortare del av banan på innerplan. Här handlar det naturligtvis inte om att tävla utan om att ge våra ungdomar chansen att uppleva magin i att dela samma arena som hjältarna i fotbollslandslagen eller de största musikstjärnorna.