Spring för riktiga vänner med Friends

Vår nationalarena har fått sitt namn från organisationen Friends. Det är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning och diskriminering. De utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet.

Därför känns det naturligt för oss på Arena Run att stödja Friends arbete genom att ge alla våra deltagare möjlighet att lämna ett bidrag på 100 kronor till organisationen i samband med sin anmälan. Som tack för hjälpen får du inte bara stolt bära den speciellt framtagna Friends-nummerlappen under loppet – utan också veta att du gett ett stort stöd i kampen mot mobbing.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Arena Run. Det ger oss möjlighet att nå ut till många människor med budskapet att vi alla kan vara med i kampen mot mobbning. Dessutom ger det oss möjlighet att hjälpa ännu fler barn till en trygg uppväxt, säger Carolina Engström, vice generalsekreterare på Friends.