Nu öppnar anmälan för Arena Run 2017!

Premiären för Arena Run i februari 2016 blev en riktig succé med tusentals löpare! Därför är det nu klart att Nordens största obstacle run inomhus kommer tillbaka till Friends Arena lördagen den 18 februari 2017. Nu öppnar vi anmälan till loppet.

Arena Run är ett unikt obstacle run-lopp i Sverige eftersom det avgörs inomhus på Friends Arena. Fokus ligger på hinder som alla kan klara – men som kräver en hel del om du vill göra det riktigt snabbt och snyggt. Banan består av 23 hinder i fyra zoner på arenans innerplan, som kompletteras av totalt cirka 5 km löpning i arenans trappor och innandömen.

Det som är roligt med Arena Run är att det kombinerar hinderutmaningarna hos ett obstacle run-lopp med uthålligheten i ett löplopp. Hur du vill uppleva Arena Run är naturligtvis upp till dig. Kämpa mot andra om 10 000 kronor i prispengar i varje klass eller fokusera på en upplevelse utöver det vanliga. Oavsett vad du väljer kommer du att stå som hjälte för en dag på Nationalarenan.

Starta och spring hur du vill

På Arena Run är det du själv som bestämmer hur och när du springer. Du kan välja att springa själv eller i lag. Du kan satsa på att springa snabbt för att ta dig till final eller bara för att njuta av upplevelsen. Du väljer själv när du vill starta så att du kan vara säker på att springa tillsammans med polarna, arbetskamraterna eller tuffaste utmanaren. Dessutom finns en helt ny familjeklass för dig som vill springa en kortare del av banan tillsammans med ditt barn.

Anmäl dig i tid för bästa pris och stöd Friends

Just nu anmäler du dig till ett oslagbart pris på 595 kronor. Det gäller till och med söndag den 4 september. Missa därför inte att anmäla dig och vännerna i tid! Priset höjs stegvis ju närmare loppet vi kommer.

Nytt för i år är också att du kan stödja organisationen Friends arbete mot mobbning genom att lämna ett bidrag på 100 kronor när du anmäler dig. Som tack får du springa loppet med en extra fin Friends-nummerlapp.


Arena Run är precis som tidigare ett samarrangemang av Runner’s World, Blixten & Co, PLEX Family och Friends Arena med Stockholm Marathon Gruppen som teknisk arrangör.