NOCCO och Arena Run i energirikt samarbete!

Vi  är otroligt glada att önska NOCCO, Sveriges mest sålda BCAA-dryck, välkomna som partner även till den andra upplagan av Arena Run på Friends Arena 18 februari 2017. Efter att NOCCO varit med redan under premiären av loppet satsar vi nu på att öka energin på ännu mer, både inför utmaningen och på plats i arenan.

NOCCO går in med stort engagemang som partner i Arena Run. Bland annat kommer speciellt framtagna hinder att skapas för att utmana dig som springer, dryck delas ut till både löpare och publik och NOCCOs egna lag kommer att ställa upp i tävlingen. Men håll även utkik efter NOCCO och Arena Run långt innan startskottet, vi kommer att dyka upp tillsammans på oanade ställen och på oväntade sätt.

Håll koll på NOCCOs kommande utmaningar via Instagram

Det känns jättekul att ha NOCCO vid vår sida även detta år! De var ett värdefullt och centralt tillskott för både deltagare och publik förra året och inför 2017 års lopp får vi möjlighet att lyfta loppet ytterligare!


Arena Run är precis som tidigare ett samarrangemang av Runner’s World, Blixten & Co, PLEX Family och Friends Arena med Stockholm Marathon Gruppen som teknisk arrangör.