Barebells hjälper dig med återhämtningen efter loppet

Att springa Arena Run inne på Friends är en ny typ av upplevelse. Därför har vi nu teamat upp med Barebells som ser till att du kommer få en ny typ av återhämtning när du passerat mållinjen. Precis som Arena Run är Barebells en uppstickare som ger dig möjligheten att testa något nytt och fräscht i motsats till de klassiska bananerna eller trista traditionella bars. Helt enkelt för att du ska få den energi du behöver för att orka stanna kvar på Friends Arena och heja vidare (eller kanske till och med springa finalen…)!

Barebells är nya på marknaden men du känner säkert igen deras produkter från sociala medier. Under hösten har de släppt ett flertal proteinberikade produkter med lågt sockerinnehåll. Bland annat puddingar, bars, hasselnötscrème och proteincrisp. Perfekt när sötsuget på kvällen slår in eller efter ett obstacle run som Arena Run.Proteinbar_CoconutChoco

Se Barebells goda och proteinrika produkter på Instagram!


Arena Run är precis som tidigare ett samarrangemang av Runner’s World, Blixten & Co, PLEX Family och Friends Arena med Stockholm Marathon Gruppen som teknisk arrangör.