Julklappstips – ge bort en startplats till Arena Run!

Ge bort en bra start på nya året genom att köpa en plats till Arena Run 18 februari 2017.  Det är en kul och utmanande julklapp som passar de flesta i och med att det är ett obstacle race som de flesta klarar, utan vatten- och elhinder, frågan är bara hur snabbt och snyggt?!

Gör så här:

Anmäl din vän och ange vännens personuppgifter utom e-postadressen. Skriv istället in din e-postadress så skickas bekräftelsen till dig och din vän får inte veta någonting förrän du ger bort presentkortet som du kan skriva ut via länken nedan.

Ladda ner och skriv ut presentkortet här

Fixa julklappen idag!


Arena Run är precis som tidigare ett samarrangemang av Runner’s World, Blixten & Co, PLEX Family och Friends Arena med Stockholm Marathon Gruppen som teknisk arrangör.