Tävla om exklusiv träningsresa till Olympic Camp på Kreta!

Har du anmält dig till Arena Run och är med i PostkodLotteriet? I så fall kan du vara med och tävla om ett superfint pris – en unik resa till Kreta och den tilltänkta OS-truppens träningscamp.

Friends och Postkodlotteriet har tillsammans skapat ett lopp i loppet på lördag. Det kallas Kompisloppet. Du som ska vara med i Arena Run och dessutom är med i PostkodLotteriet kan tillsammans med en vän utmana de team som Friends och PostkodLotteriet ställer upp med. Inga avgifter tillkommer. Vinnarna får resa till Olympic Camp 12-16 maj. Där kommer de att guidas av OS-boxaren Anna Laurell Nash och lär få uppleva en mycket svettig solsemester.

Så här anmäler du dig till Kompisloppet:

Mejla 1) startbevis, 2) personnummer, 3) team-namn, 4) startgrupp och 5) telefonnummer till arenarun@postkodlotteriet.se Anmälan till Kompisloppet är öppen lördag 11 februari – fredag 17 februari kl. 18.00.

När ni anmält er får ni ett bekräftelsemail från PostkodLotteriet. När ni kommer till Arena Run & Friends Arena går ni till Postkodlotteriets monter där ni informeras om vilket team ni ska utmana.

LYCKA TILL!


Arena Run är precis som tidigare ett samarrangemang av Runner’s World, Blixten & Co, PLEX Family och Friends Arena med Stockholm Marathon Gruppen som teknisk arrangör.