Pre Arena Run

Snart är det äntligen dags för Arena Run 2018 – Nordens största upplevelselopp i riktig arenamiljö! Som stolt samarbetspartner till Arena Run erbjuder NOCCO ett perfekt träningstillfälle att värma upp inför eventet. Kom och träna löpteknik med OCR-atleterna och ambassadörerna Alexander Mars och Mathias Stjernlöf. 

Vi startar på Kungsholms torg och kör en timmes löpträning med massor av bra tips inför Arena Run. Kl. 18.00 är det samling på Kungsholms torg där vi kör en kort genomgång för att sedan ta oss ut på en springrunda. Passet pågår i cirka en timma.

Det finns tyvärr inga möjligheter att byta om, men vi erbjuder plats att förvara jackor och väskor under passet. Givetvis går ni därifrån med en välfylld goodiebag som ni får med er hem.

Anmäl dig genom att attenda eventet samt maila linnea.jonsson@nocco.se
– Vi har 50 platser, så först till kvarn! Du måste vara över 18 år för att delta.

Attenda eventet här!