Om klassen

I denna klass springer du den 5 km långa banan individuellt. Klassen är öppen för alla från 12 års ålder. Alla deltagare tar del av tidtagning och resultatlista.

Ta med familjen, kollegorna eller en kompis, känn gemenskapen och anta utmaningen i Sveriges största arena!

Starttider

Den första starttiden öppen för anmälan är kl.14.30. När denna startgrupp är fylld öppnas nästa tid upp för anmälan, kl 14.45. Därefter öppnas en startgrupp kl.15.00, och så vidare. Inom varje starttid startar grupper om 95 personer med tre minuters intervall.

Information


Vätskekontroll
Vatten finns efter trapporna upp till plan 6 (efter 1,5 km) samt på plan 3, sektion 106 (efter 3,2 km).

Första hjälpen
Första hjälpen-sjukvårdare finns på plats längs med banan, på respektive plan.

Brutet lopp
För dig som bryter loppet, meddela närmaste funktionär som guidar dig till närmaste väg tillbaka.

Medalj
Alla som klarar loppet får en medalj vid målgång. Medaljen är ett fint minne från loppet och ditt bevis på att du har genomfört en utmärkt prestation genom att fullfölja Sveriges största inomhuslopp Arena Run.

Produktdelning
Efter målgång väntar våra sponsorer och partners, som bjuder på dryck och något att tugga på.

Fotografer
Professionella fotografer finns på plats längs banan samt vid målgång för att ta bilder och filma loppet. Detta kan komma att användas i marknadsföringssyfte för framtida lopp.

Tävlingsregler
Alla deltar på egen risk.

Kontakt
Undrar du över något så kontakta gärna Arena Run på e-postadress info@arenarun.se

Andra Klasser


Arena Run 5K LAG

I klassen springer du hela den 5 km långa banan i lag. Det är möjligt att anmäla 4-6 personer i ett lag. Alla som deltar tar del av tidtagning och resultatlista. Klassen är öppen för alla från 12 års ålder. Ett lagresultat tas fram, baserat på snittiden för de fyra snabbaste tiderna i laget.

Anmäl dig nu

Arena Run 5K ELIT

I Elitklassen deltar du som vill göra upp om loppets bästa tider. Anmälan görs individuellt och är öppen för alla från 12 år. Alla deltagare tar del av tidtagning och resultatlista. Det görs ingen seedning, utan först till kvarn gäller! Max antal deltagare i Elitklassen är 300 personer.

Anmäl dig nu

Arena Run 2K FAMILJ

I denna klass kan hela familjen delta! Den 2 km långa banan är främst på arenans innerplan, med en del i arenans katakomber. Klassen är öppen för vuxna och barn mellan 6-12 år.

Anmäl dig nu