Om klassen

I denna klass springer du den 5 km långa banan individuellt. Klassen är öppen för alla från 12 års ålder. Alla deltagare tar del av tidtagning och resultatlista.

Ta med familjen, kollegorna eller en kompis, känn gemenskapen och anta utmaningen i Sveriges största arena!

Starttider

Den första starttiden öppen för anmälan är kl.14.30. När denna startgrupp är fylld öppnas nästa tid upp för anmälan, kl 14.45. Därefter öppnas en startgrupp kl.15.00, och så vidare. Inom varje starttid startar grupper om 95 personer med tre minuters intervall.

Andra Klasser


Arena Run 5K LAG

I klassen springer du hela den 5 km långa banan i lag. Det är möjligt att anmäla 4-6 personer i ett lag. Alla som deltar tar del av tidtagning och resultatlista. Klassen är öppen för alla från 12 års ålder. Ett lagresultat tas fram, baserat på snittiden för de fyra snabbaste tiderna i laget.

Anmäl dig nu

Arena Run 5K ELIT

I Elitklassen deltar du som vill göra upp om loppets bästa tider. Anmälan görs individuellt och är öppen för alla från 12 år. Alla deltagare tar del av tidtagning och resultatlista. Det görs ingen seedning, utan först till kvarn gäller! Max antal deltagare i Elitklassen är 300 personer.

Anmäl dig nu

Arena Run 2K FAMILJ

I denna klass kan hela familjen delta! Den 2 km långa banan är främst på arenans innerplan, med en del i arenans katakomber. Klassen är öppen för vuxna och barn mellan 6-12 år.

Anmäl dig nu