Ta med familjen till Arena Run!

MiniArenaRun är tillbaka för de yngsta (från 4 år)

Ett mycket uppskattat inslag under premiären av Arena Run var MiniArenaRun, en lite mindre hinderbana för barn från 4 år som vi självklart har med även i år. Till MiniArenaRun krävs ingen föranmälan.

Ny familjeklass för barn mellan 6 – 15 år tillsammans med vuxen

I familjeklassen springer du som vuxen tillsammans med ditt barn på mellan 6 och 15 år hela hinderparken på innerplan, dock med kortare löpsträckor än de andra klasserna, ca 2 km totalt. Här handlar det naturligtvis inte om att tävla utan om att ge våra ungdomar chansen att uppleva magin i att dela samma arena som hjältarna i fotbollslandslagen eller de största musikstjärnorna.

Anmäl dig och ett barn här!

Kan jag som vuxen delta med 2 barn?

Nej, Familjeklassen består av en (1) vuxen och ett (1) barn. Arena Run genomförs i en stor arena med många hinder, en del stora andra knepiga. Det blir mycket härliga, och coola intryck att bara få vara på Friends Arenas innerplan och dess kulvertar. Detta innebär att en vuxen måste ha fokus och hjälpa barnet runt banan, över vissa hinder och upp för målrampen där man måste gå i mål tillsammans.

Vilken ålder gäller för vuxen och respektive barn?

Barnet ska vara fyllda 6 – 15 år den 18 februari 2017 och 18 års åldersgräns för vuxen.

Kan jag vara med och tävla i Arena Run och köra familjeklassen?

Ja, Familjeklassen kan kombineras med andra klasser, dock betalas varje klass separat.

Får jag och mitt barn medalj i Familjeloppet?

Alla barn får medalj.

– Att träna med familjen är det bästa jag vet och att kunna aktivera barnen på det här roliga sättet känns toppen, säger Michaela Fröstad, som inte bara är en av arrangörerna bakom Arena Run utan också den som designat banan.

Anmäl familjen!