Det här är Arena Run för företag

I årets häftigaste och garanterat roligaste lopp möts du och dina arbetskamrater och tusentals andra löpare av hinder och upplevelser i Sveriges nationalarena – Friends Arena!

Mellan start- och mållinjen tar du dig upp och ner för 6 våningar och över fler än 20 hinder. Loppet är utformat för att erbjuda en utmaning till både mer och mindre erfarna löpare. Välj mellan att springa den klassiska distansen 5 kilometer eller den reducerade banan om 2 kilometer. Läs mer om våra banor under fliken Klasser här ovan.

Ta med kollegorna, känn gemenskapen och anta utmaningen i Sveriges största arena!

Info

Värdekoder underlättar för dig som företagskund när du vill anmäla många deltagare på samma gång. Värdekoden gäller för en individuell start i Arena Run och används vid anmälan för att registrera respektive deltagare.

Betalning sker mot faktura. Anmälan är bindande och köpta värdekoder återlöses ej.

Anmäl ditt företag genom att fylla i formuläret här nedan eller maila info@arenarun.se.

After Run-paket med Carlsberg Bar

I år har vi en hel del spännande nyheter för våra Företagskunder. Förutom att ni springer tillsammans så kan ni samlas både före och efter loppet.  Tillsammans med Carlsberg Bar så erbjuder vi två olika paket för mingel efter loppet.

After Run-paket 1
En öl, vin eller cider, snacks och Startplats till 5K: 650:- (2K 400:-)

After Run-paket 2
Två öl, vin eller Cider, Arena Run-menyn och Startplats till 5K: 850:- (2K 600:-)

Beställer gör du genom att maila info@arenarun.se

Köp ett eget hinder

Nu kan ditt företag syns inne på Pitchen i samband med Arena Run på Friends arena. Det finns 22 st hinder som alla löpare skall klara av innan de kommer i mål och ett an dessa hinder kan bli erat.

Ni köper rättigheten till hinder för 15 000 kr + moms sen tillkommer den branding som ni själv önskar i anslutning eller på hindret. Vi samarbete med AM print som kan hjälpa er med hela det jobbet.

Paketet innehåller: Ett st hinder på Pitchen samt 5 st startplatser i valfri klass.

För mer info om eget hinder, maila info@arenarun.se

Hinder

Anmälningsformulär