ANMÄL DIG IDAG!

Klasser 2018

I Arena Run kan du delta själv, som lag eller i familjeklassen. Det finns en klass för alla!

Arena Run 5 KM – Öppen-motion

I klassen ”Öppen motion” springer du hela den 5 km långa banan individuellt. Klassen är öppen för vuxna, samt för ungdomar i åldern 12-17 år. Alla som deltar i ”Öppen motion” tar del av tidtagning och resultatlista.

Starttider
Första starttiden är kl.14.30. När denna grupp är fylld öppnas en ny starttid upp kl. 15.00, därefter öppnas kl.15.30, och så vidare. Inom varje starttid startar grupper om 60 personer med tre minuters intervall.

Arena Run 5 KM – Tävlingsklass

I tävlingsklassen deltar du som vill göra upp om loppets bästa tider. Anmälan görs individuellt och är öppen för alla vuxna över 18 år. Alla tar del av tidtagning och resultatlista. Det är ingen seedning, utan först till kvarn gäller. Max antal deltagare i tävlingsklassen är 600 personer.

Starttider
Starttiden är kl 14.00. Mellan kl 14.00-14.30 startar grupper om 60 personer med tre minuters intervall.

Arena Run 5 KM – Laganmälan 5 KM

I klassen ”Laganmälan” springer du hela den 5 km långa banan i lag. Det är möjligt att anmäla 4-6 personer i ett lag. Alla som deltar tar del av tidtagning och resultatlista. Ett lagresultat tas fram, baserat på snittiden för de fyra snabbaste tiderna i laget.

Klassindelning:
Ett lag kan bestå av enbart män, kvinnor eller blandad klass. Om lagat är blandat ska minst två av snittiderna som resultatet baseras på utgöras av kvinnor.

Starttider
Första starttiden är kl 14.30. När denna grupp är fylld öppnas en ny starttid upp kl.15.00, därefter kl 15.30 och så vidare. Inom varje starttid startar grupper om 60 personer med tre minuters intervall.

Arena Run 2 KM – Familjeklass

I denna klass kan hela familjen delta! Den ca 2 km långa banan är främst på arenans innerplan, med en del i arenans katakomber.

Anmälan
För att delta i familjeklassen behöver ni vara minst en vuxen och ett barn över 6 år. En vuxen kan ensam springa med max 3 barn, och ett familjelag kan max bestå av 6 personer. Du anmäler både vuxen och antal barn samtidigt. Barnets personuppgifter kommer då att registreras. Alla som deltar i familjeklassen tar del av tidtagning och resultatlista.

Pris
Pris vuxen 1: 445 kr
Pris vuxen 2: 150 kr
Pris per barn: 150 kr

ANMÄL DIG IDAG!